„Apariţia vaccinurilor a fost o veste foarte bună, însă presiunea asupra economiei şi a pieţei muncii continuă să fie resimţită. Pentru angajatori, principala provocare este să găsească acele „formule magice” prin care să revină cât mai repede la normal. Vaccinul anti-Covid oferit ca beneficiu extrasalarial ar putea fi o soluţie”, a declarat Teo Stoica – HR Manager, Genesis Property.   Potrivit acestuia, partea bună în tot acest iureş iscat de coronavirus este că nu suntem singuri, România beneficiind de avantajele de a fi stat membru al Uniunii Europene, unde se depun eforturi intense de a combate mutaţiile virusului.

Potrivit acestuia, partea bună în tot acest iureş iscat de coronavirus este că nu suntem singuri, România beneficiind de avantajele de a fi stat membru al Uniunii Europene, unde se depun eforturi intense de a combate mutaţiile virusului.

La nivelul Comisiei Europene a fost deja elaborat un plan de pregătire în domeniul bioapărării împotriva tulpinilor noi, după cum au anunţat recent reprezentanţii Executivului de la Bruxelles. Printre acţiunile esenţiale care fac parte din acest plan se află şi crearea de vaccinuri noi.

 

Citește mai mult: adev.ro/qpa7pi

Responsive Menu
Add more content here...