Garanti BBVA va ajunge la 20 de ani de prezență în YUNITY Park odată cu noua extindere a contractului de închiriere

București, 10 octombrie 2023 - Genesis Property anunță că Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, își prelungește contractul de închiriere pentru încă 5 ani, menținând spațiul de 7.200 de metri pătrați al sediului central din YUNITY Park. Garanti BBVA ajunge, astfel, la 20 de ani de prezență constantă în același campus de afaceri.

Prin menținerea prezenței în aceeași locație din 2009 și prelungirea contractul de închiriere, Garanti BBVA confirmă angajamentul față de spațiile optime și noile tendințe în echilibrul între eficiența profesională și bunăstarea angajaților săi, oferite de facilitățile și serviciile parcului de birouri YUNITY Park, un proiect inovator dezvoltat de Genesis Property.

“Ne motivează parteneriatul solid pe care îl avem cu Garanti BBVA, una dintre băncile de referință din Europa, recunoscută pentru succesul său în transformarea digitală, o componentă și o valoare esențială și în proiectul YUNITY Park. Ne bucurăm că putem oferi celor peste 1.000 de angajați care lucrează, și vor continua să o facă, din campusul viitorului, avantaje și destinații creative, care să îi inspire în călătoria lor profesională. Odată cu prelungirea contractului, Garanti BBVA va împlini nu mai puțin de 20 de ani de prezență în spațiile noastre, mereu atent proiectate, cu atenție la inovație și nevoile viitorului", a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Property.

Garanti BBVA este o bancă universală, cu o strategie orientată către client și un accent puternic pe digitalizare și sustenabilitate. Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA se concentrează pe creșterea și calitatea portofoliului, fiind una dintre cele mai sănătoase instituții financiare de pe piața locală. Banca are un portofoliu solid de clienți, extinzându-și canalele digitale și gama de produse și servicii bancare de calitate pentru toate segmentele de business: Retail, IMM și Corporate.

”Sunt încântat să continuăm parteneriatul nostru de lungă durată cu Genesis Property. Dedicarea continuă a grupului imobiliar pentru modernizarea și întreținerea clădirii sediului nostru central nu numai că ne-a oferit un mediu de birouri excepțional, dar subliniază și angajamentul comun pe care îl avem, de a oferi spații de lucru care să răspundă cu precizie nevoilor angajaților Garanti BBVA, încurajând inovația, optimizând eficiența și promovând soluții de viitor”, a declarat Mustafa Tiftikcioğlu, CEO Garanti BBVA România.

YUNITY Park este prima implementare a conceptului imobiliar comercial YUNITY, unic la nivel global, care anticipează felul în care vom lucra în viitor, oferind un spectru de opțiuni alternative și repere pentru experiențele angajaților din campus. Printre destinațiile sale remarcabile se numără un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 1.500 de locuri, un centru de conferințe pentru o audiență de 540 de persoane și un food hall de 4.000 de metri pătrați, toate în imediata vecinătate a unei păduri urbane de 1.000 de metri pătrați. Acestea vor lucra împreună pentru flexibilitatea, productivitatea și starea de bine a angajaților din YUNITY Park, campusul de afaceri al viitorului.

Back to top