Dezvoltarea oportunităților de instruire și de angajare a forței de muncă

De peste 10 ani susținem persoanele din comunitățile noastre să găsească o cale directă către un loc de muncă, facilitând accesul la instruire, voluntariat, stagii de practică, internship și mentorat.

Am contribuit la dezvoltarea competențelor a sute de persoane și am sprijinit crearea de noi companii.

Am continuat să sprijinim persoanele care se confruntă cu diferite bariere, cum ar fi tinerii, în special studenții fără experiență profesională anterioară.

Concepem programele educaționale cu scopul de a contribui la dezvoltarea talentelor de care este nevoie nu numai pentru viitorul industriei noastre, ci și pentru nevoile clienților noștri.

Suntem partenerii clienților noștri în ceea ce privește colaborarea cu tinerii din comunitățile noastre care ar beneficia cel mai mult de timpul petrecut într-un mediu profesional, ajutându-i să-și dezvolte încrederea, aspirațiile și abilitățile pentru a se pregăti pentru viitoarele lor cariere.

Implicăm angajații, clienții și partenerii în programele noastre de voluntariat și practică, inclusiv în activități de mentorat și de conștientizare privind cariera, oferind astfel tinerilor modele de urmat și competențe pentru succes în carieră.

Colaborarea nu numai cu clienții noștri, ci și cu licee și universități pentru a susține dezvoltarea de abilități și inițiative pentru angajare, este esențială ca să pregătim tinerii pentru piața muncii și să inspirăm forța de muncă a viitorului.

West Gate Studios este primul și cel mai mare proiect privat de locuințe pentru studenți din România, găzduind anual aproximativ 1.400 de studenți, atât români, cât și străini.

Activitățile comunității studențești sunt promovate și administrate de Fundatia „International Housing Bucharest”, o organizație non-profit înființată în acest scop de către proprietarii Genesis Property.

Începând cu anul 2016, fundația noastră a devenit membră a prestigioasei organizații „International Houses Worldwide - IHWw”, un consorțiu de 14 case internaționale independente la nivel mondial.

În fiecare an, grupul nostru primește sute de noi studenți și stagiari.

Suntem conștienți, de asemenea, că oamenii sunt principalul activ pe care Genesis Property il are și o sursă puternică prin care ne asigurăm un avantaj competitiv.

Fiind principala resursă a companiei, angajații Genesis Property sunt esențiali pentru succesul colectiv al acesteia. Lucrăm în mod constant cu toti pentru a crea un mediu în care oamenii să se bucure de activitatea lor și să se simtă încurajați și susținuți să se dezvolte.

Ne-am angajat să le oferim angajaților toate oportunitățile de a învăța și de a se dezvolta, consolidând atât performanța afacerii, cât și potențialul fiecărui membru al echipei.

Back to top