West Gate Business District

West Gate Business District este cel mai important parc de birouri din zona de Vest a Bucureștiului. Birourile se întind pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp și oferă locaţii excepţionale companiilor internaţionale și locale interesate de spaţii de birouri integrate.

Parcul de birouri West Gate cuprinde cinci clădiri, fiecare cu o suprafaţă locativă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare. De asemenea, pune la dispoziția companiior chiriașe locuri de parcare, spații de divertisment şi multe alte facilităţi.

Dezvoltarea și întreținerea parcului de birouri sunt continue și realizate cu respectarea condiţiilor de mediu, punându-se accent pe spaţiile verzi, pe zonele eficiente şi flexibile.

Clădirea H3, ocupată integral de Ericsson, a obținut certificarea IMMUNE™ - Rezilient și a devenit prima clădire din lume care a atins cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard™.

Ești angajat într-o companie rezidentă în West Gate?

Accesează-ți comunitatea online și vei fi mereu la curent cu toate evenimentele pe care le organizăm pentru voi!

Facilități

Spații verzi

La Genesis Property, timpul petrecut în aer liber este foarte important. Toate clădirile au spații verzi în complex sau în apropiere, pentru o sursă de relaxare și de aer proaspăt.

Evenimente

Socializarea și interacțiunea fac parte din valorile noastre. Celebrăm prin activități și evenimente, alături de comunitatea West Gate, toate momentele speciale din an (1 martie, Paștele, Crăciunul sau Halloween-ul).

Restaurante și cafenele

O masă delicioasă este, de multe ori, cel mai bun pretext pentru a ne relaxa sau petrece timpul cu colegii de birou. La noi găsiți restaurante și cafenele în incintă, dar și în imediata apropiere.

Piscină în aer liber

Pentru zilele călduroase de vară, angajații din West Gate Business District se pot relaxa la piscina în aer liber, dotată cu pistă de alergare și rollerblading, beneficiind de un tarif preferențial.

Clinică medicală

Sănătatea este pe primul loc, cu atât mai mult în contextul pandemiei Covid-19. De aceea, cei care lucrează în West Gate au acces rapid la o clinică medicală și la farmacii aflate în proximitate.

Curățătorie haine

Timpul liber este prețios pentru noi toți. În West Gate găsiți servicii complete de spălare profesională, călcare și uscare a hainelor, pentru a câștiga timp pentru lucrurile importante.

Heliport

West Gate Business District este singurul complex de clădiri de birouri din București dotat cu heliport, pentru confortul oamenilor de afaceri.

Chiriașii noștri

Building H1

Building H2

Building H3

Building H4

Building H5

Parking în West Gate

Angajații companiilor rezidente în West Gate Business District pot achiziționa abonamente de parcare în incinta complexului. Pentru mai multe informații, accesează rubrica Întrebări frecvente, după selectarea metodei de plată.

Back to top