Politici de Sustenabilitate și Rapoarte

La Genesis Property suntem conștienți de impactul pe care operațiunile și activitățile noastre îl au asupra mediului și societății. De asemenea, suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem pentru a oferi siguranță miilor de oameni care locuiesc, lucrează sau se relaxează în clădirile și locațiile pe care le deținem și le administrăm și credem că integritatea tuturor trebuie protejată. În plus, este responsabilitatea noastră să asigurăm în mod proactiv protecția mediului pentru generațiile de astăzi și cele viitoare.

Genesis Property se angajează să își desfășoare activitățile în așa fel încât să minimizeze riscurile pentru oameni, active și ecosisteme și depune toate eforturile pentru a continua să îmbunătățească performanța de mediu, sănătatea și securitatea în muncă.

Genesis Property se angajează să contribuie la sprijinirea eforturilor globale de realizare a obiectivelor Agendei 2030 pentru Dezvoltare Sustenabilă a Națiunilor Unite, document la care Guvernul României este cosemnatar, și la realizarea unei economii neutre din punct de vedere climatic în cadrul UE până în anul 2050.

Sustenabilitatea a devenit o parte integrantă a strategiei Genesis Property, a activităților și operațiunilor pe care le desfășurăm și prin contribuția personalului nostru ne angajăm față de toți partenerii noștri să furnizăm standarde înalte de sustenabilitate în activele și locațiile pe care le deținem și le gestionăm.

Am creat o serie de politici și rapoarte pentru a ne asigura că acționăm în mod responsabil în tot ceea ce facem.

Back to top