West Gate Campus: Noul an școlar aduce o cerere mai mare cu 30% pentru locurile de cazare, atenție la condițiile de sănătate și la beneficiile din timpul liber

București, 13 iulie 2023 – Vacanța de vară înseamnă și căutarea unui loc sigur de cazare pentru studenții atenți la detalii și la condițiile de locuit, iar acest lucru se reflectă printr-un nivel al cererii de cazare mai mare cu 30% în West Gate Studios, primul și cel mai mare campus privat din țară.

„După întreaga perioadă pandemică, cu restricții, cursuri hibride și contact limitat, studenții, dar și părinții, sunt tot mai exigenți în privința spațiilor de cazare și se concentrează pe două criterii-cheie: siguranța și sănătatea. Vedem asta în interesul manifestat față de opțiunile de cazare din West Gate Studios și în resetarea așteptărilor față de ceea ce înseamnă un spațiu de cazare. Noi ne diferențiem clar, și prin aria multiculturală, comunitatea atent gestionată și grija pentru detaliile care contează în viața unui student”, declară Cristian Slave, Director West Gate Studios.

Campusul privat situat în complexul West Gate Business District cuprinde peste 800 de garsoniere și apartamente, cu o capacitate totală de peste 1.650 de locuri, iar studenții au acces la piscină, sală de fitness, spațiu de evenimente, restaurant, parcare, curățătorie sau servicii medicale private. În plus, campusul include o bibliotecă de 120 de locuri și o sală de studiu cu 40 de locuri. Localizat la două minute 2 minute de metrou, cu legături directe către facultăți de renume precum Politehnica, Medicină, Farmacie, Drept și ASE, campusul reprezintă o alegere eficientă pentru studenți.

Beneficii personalizate

Dacă studiile recente au arătat că mediul influențează performanța academică, iar în mod tradițional, sălile de curs oferă un mediu eficient de însușire a informațiilor, și spațiile de cazare sunt un factor determinant în evoluția educațională și profesională a tinerilor.

Până în 30 septembrie, persoanele care contractează un loc în campus beneficiază de o reducere la costul de cazare, alături de un discount la cazarea în regim hotelier, utilă pentru perioadele de admitere. În plus, tombolele cu premii atractive, ce variază de la 1 an de cazare gratuită, până la bilete la cele mai dorite festivaluri ale anului, pot oferi beneficii suplimentare.

Și componenta de relaxare este relevantă în echilibrul dintre viața personală și educație, iar tinerii care contractează spații în West Gate Campus beneficiază și de 15 intrări fără cost în piscina din incinta campusului, unul dintre cele mai apreciate beneficii în campus.

West Gate Studios oferă spații de cazare moderne și confortabile, alături de opțiuni multiple pentru studiu și pentru timpul liber. Ca parte a comunității din campus, tinerii beneficiază de confortul unei locuințe complet mobilate și utilate, de siguranță sporită, cu monitorizare și pază permanentă, de programe și activități sportive, petreceri tematice și workshop-uri. Mai mult, odată cu pandemia și în perioada curentă au fost implementate protocoale suplimentare de curățenie și igienizare care vizează creșterea gradului de siguranță sanitară pentru studenți.

Încă din 2015, West Gate Studios este membru al prestigioasei organizații International Houses Worldwide, formată din operatori de campusuri studențești de pe toate continentele, care poartă aceeaşi denumire – International House – şi care împărtășesc  o misiune similară, de a oferi studenților de diferite naționalități şi diverse culturi oportunitatea de a trăi şi învăţa împreună, într-o comunitate a respectului reciproc, înţelegerii şi prieteniei internaţionale.

Back to top