YUNITY Park

Situat în zona de Nord a Bucureștiului, YUNITY Park este unul dintre primele parcuri de birouri verzi din România și replica în miniatură a unui oraș. Aici, angajații găsesc soluții integrate de a-și petrece  timpul la job într-un mod plăcut și eficient. 

Novo Park cuprinde 7 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de 75.000 de metri pătrați.

Spațiile de relaxare, gama variată de servicii disponibile și calitatea zonelor unde se află birourile reprezintă un cocktail perfect pentru o zi de lucru. Totodată, YUNITY Park oferă acces rapid la transportul public, dar și un traseu rapid către centrul Bucureștiului, către Aeroportul Internațional Henri Coandă și către principalele drumuri naționale - DN1 și autostrăzile A2 și A3. 

 

Ești angajat într-o companie rezidentă în YUNITY Park?

Accesează-ți comunitatea online și vei fi mereu la curent cu toate evenimentele pe care le organizăm pentru voi!

Facilități

Spații verzi

La Genesis Property, timpul petrecut în aer liber este foarte important. Toate clădirile au spații verzi în complex sau în apropiere, pentru o sursă de relaxare și de aer proaspăt.

Evenimente

Socializarea și interacțiunea fac parte din valorile noastre. Celebrăm prin activități și evenimente, alături de comunitatea YUNITY Park, toate momentele speciale din an (1 martie, Paștele, Crăciunul sau Halloween-ul).

Restaurante și cafenele

O masă delicioasă este, de multe ori, cel mai bun pretext pentru a ne relaxa sau petrece timpul cu colegii de birou. La noi găsiți restaurante și cafenele în incintă, dar și în imediata apropiere.

Parcare

Găsirea unui loc de parcare în București este mereu o provocare. În YUNITY Park punem la dispoziție multiple spații de parcare pentru a simplifica viața celor care călătoresc cu mașina. 

Chiriașii noștri

Building A

Buildings B/C

Buildings D+E

Building F

Building G

Back to top