Cariere

Filozofia noastră 

Viziunea Genesis Property are la bază un angajament pentru excelență, integritate și inovație. Succesul nostru este, mai ales, rezultatul eforturilor celei mai bune echipe din industrie. Suntem un agregator de talente și rămânem dedicați atragerii, dezvoltării și promovării oamenilor pasionați și ambițioși care împărtășesc valorile noastre.

Cultivăm un mediu incluziv în care diferențele culturale sunt apreciate, pentru ca fiecare coleg să își poată atinge potențialul maxim. Perspectivele diverse și bine fundamentate sunt motoarele culturii noastre antreprenoriale și premisa succesului companiei în relația cu partenerii, clienții și angajații săi.

De ce să alegi Genesis Property

Credem că sănătatea și satisfacția angajaților noștri sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor de business. Investiția noastră în oameni și echipă reprezintă o garanție pentru rezultatele excepționale livrate clienților, partenerilor și comunităților noastre. Suntem dedicați planului de a investi și a oferi oportunități pe plan personal și profesional unice în industrie, recunoscând devotamentul și realizările membrilor echipei. 

Strategia noastră de atragere a talentelor are la bază următoarele dimensiuni:

  • Atragerea talentelor, a persoanelor cu experiență diversă și provenind din medii culturale variate.
  • Motivarea angajaților prin sustinerea unui mediu de lucru bazat pe eficiență, responsabilitate, respect, transparență și feedback, în contextul proiectelor ample pe care le derulam.
  • Recunoașterea și motivarea persoanelor care, prin implicare și rezultate, devin ambasadorii culturii companiei.
  • Promovarea și mentoratul angajaților pentru a permite și încuraja dezvoltarea lor profesională.

Vrei să te alături echipei Genesis Property?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de email: hr@genesisproperty.net.

Back to top