West Gate Studios

Studenția este probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții. West Gate Studios este un campus privat cu 800 de garsoniere și apartamente care oferă atât spații de cazare moderne și confortabile, cât și o mulțime de opțiuni de petrecere a timpului liber alături de colegi și prieteni.

Facilități

Tinerii se pot bucura de acces facil către universități și centrul orașului, confortul unei locuințe complet mobilate și utilate, siguranță sporită și programe și activități studențești precum competiții sportive, petreceri tematice și workshop-uri. Campusul privat este situat în West Gate Business District. 

În West Gate Studios, studenții găsesc piscină, sală de fitness, un spațiu de evenimente, un restaurant, o bibliotecă, parcare și pază 24/24 și pot beneficia de servicii de curățătorie și de servicii medicale.

În 2015 West Gate Studios a devenit membru a prestigioasei organizații International Houses Worldwide, cu care împarte o misiune similară, anume aceea de “a oferi studenţilor de diferite naţionalităţi şi diverse culturi oportunitatea de a trăi şi învăţa împreună, într-o comunitate a respectului reciproc, înţelegerii şi prieteniei internaţionale”.

Back to top