Asigurarea unor spații mai sănătoase și a unui mediu de lucru favorabil

Satisfacția clienților este prioritatea Grupului. Acest obiectiv este atins prin ascultarea și crearea unui dialog continuu care poziționează clienții în centrul atenției. Desfășurăm sondaje de opinie în rândul clienților și intrăm în dialog permanent cu chiriașii.

Adoptarea unei strategii centrate pe oameni ne-a ajutat să ne apropiem și să ne înțelegem mai bine clienții, astfel încât să ne consolidăm constant relațiile.

Iar perioada Covid-19 a demonstrat dincolo de orice îndoială că trăim într-o singură biosferă și ne-a obligat să reevaluăm modul în care lucrăm, trăim și ne relaxăm. În acest context provocator, suntem mândri de ceea ce echipa noastră a realizat în ultimul an pentru a răspunde foarte rapid și eficient la pandemia Covid-19.

Ne referim în special la activitatea de pionierat legată de lansarea cu succes a IMMUNE Building Standard™, primul standard pentru certificarea capacității mediului construit de a rezista provocărilor actuale și viitoare în materie de sănătate și de a minimiza impactul pandemiilor.

Clădirea H3 din West Gate Business District, ocupată în întregime de Ericsson, a obținut deja certificarea IMMUNE™ - Resilient, eliberată de „Healthy by Design Building Institute (HDBI)", devenind astfel prima clădire din lume care a obținut cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard™.

Toate clădirile noastre din toate locațiile noastre vor deveni IMMUNE - Resilient până în 2026, stabilind astfel relații mai strânse cu chiriașii, clienții și furnizorii noștri pentru a aborda împreună atât pandemia, cât și criza climatică.

Această realizare dovedește încă o dată că rezistența la schimbările climatice este plasată în centrul strategiei noastre de afaceri.

Clădirile din portofoliul Genesis Property, certificate BREEAM Very Good din 2013, sunt în proces avansat de obținere a certificării BREEAM Outstanding.

Back to top