Promovarea unei culturi mai incluzive și mai diverse

Angajații Genesis Property sunt indispensabili și inseparabili de succesul companiei, iar noi ne angajăm să atragem, să dezvoltăm și să reținem talentele.

Integritatea este esențială în tot ceea ce facem și se reflectă în cele trei comportamente de management ale noastre: să acționăm cu respect, să conducem cu transparență și să livrăm cu atenție - întotdeauna cu o integritate de nezdruncinat.

Ancora noastră pentru integritate este reprezentat de codul de conduită al angajaților. Ne așteptăm ca angajații noștri să respecte spiritul acestor politici și valorile companiei noastre. Consiliul de administrație revizuiește anual Codul de Conduită și ia în considerare orice modificări necesare în procedurile și practicile companiei.

Fiecare angajat este responsabil privind integritatea, iar Consiliul nostru de Administrație se angajează să promoveze un mediu în care angajații sunt încurajați să sesizeze fără temeri aspecte legate de integritate.

Angajații sunt cea mai bună linie de apărare pentru detectarea timpurie a problemelor potențiale, iar raportarea transparentă este unul dintre cei mai buni indicatori ai culturii privind integritate și ai implicării angajaților în respectarea priorităților legate de conformitate.

Consiliul de administrație al Genesis Property examinează atent fiecare sesizare privind integritatea și ia măsurile necesare în funcție de caz.

Ambiția noastră este de a avea o cultură incluzivă și o echipă motivată, formată din oameni talentați. Recunoaștem că, în ceea ce privește compania și industria, trebuie să facem mai mult pentru diversitate și incluziune, și ne vom sprijini și provoca furnizorii și partenerii să facă același lucru în cadrul echipelor lor.

Back to top