Promovarea principiilor economiei circulare

Salvarea planetei înseamnă, bineînțeles, reducerea deșeurilor. În calitate de jucător important în sectorul imobiliar, ne alăturăm acestui efort comun de a diminua impactul asupra mediului înconjurător prin promovarea reutilizării și implementarea principiilor economiei circulare, încurajând și crescând nivelul de conștientizare în privința reciclării și consumului responsabil de apă.

Trecerea de la gândirea și comportamentul linear către cel circular reprezintă o transformare majoră în orice companie, care poate contribui semnificativ la realizarea obiectivului principal de a deveni o companie cu zero emisii până în 2040.

Atunci când cumpărăm, folosim și reutilizăm resursele în mod eficient, observăm beneficii importante. Lucrăm în permanență pentru a minimiza impactul activităților noastre asupra mediului prin promovarea reutilizării și a principiilor economiei circulare, încurajând reciclarea și utilizarea eficientă a apei. Doar acționând astfel, în mod responsabil, ne putem realiza obiectivul nostru principal de a deveni o companie net-zero până în 2040.

Monitorizăm deja o serie de indicatori de mediu, iar obiectivele noastre sunt centrate pe energie, resurse și diverse materiale pentru a ne asigura că reducem impactul în fiecare zona de activitate.

Back to top