Dezvoltarea soluțiilor de eco-mobilitate

Parcurile noastre de afaceri sunt situate în apropierea rețelelor de transport public și căutăm constant să adăugăm soluții de mobilitate durabilă care să îmbunătățească confortul utilizatorilor noștri: mai multe puncte de încărcare pentru vehicule electrice, soluții de car-sharing, soluții de bike-sharing și multe altele. 

Parcurile noastre, campusul studențesc, cât și unitățile cu apartamente de închiriat sunt deja echipate cu rasteluri pentru biciclete și stații de încărcare pentru mașinile electrice, reflectând angajamentul nostru pentru un mediu mai sustenabil și promovând mijloace de transport ecologice.

Aceste facilități nu doar că sprijină stilul de viață activ și conștient al angajaților, vizitatorilor și rezidenților noștri, dar și subliniază importanța reducerii emisiilor de carbon prin încurajarea utilizării bicicletelor și a vehiculelor electrice.

Prin integrarea acestor servicii în parcurile noastre, ne propunem să creăm un spațiu mai prietenos și accesibil pentru toți cei care doresc să contribuie la protecția mediului, oferind în același timp opțiuni convenabile pentru mobilitatea urbană durabilă.

Back to top