Termeni și Condiții

Vizitând Site-ul https://www.genesisproperty.net/, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și ați consimțit la procesele și politicile menționate în prezentul document. Vă încurajăm să citiți cu atenție prezenta politica de Termeni și Condiții. Vă rugăm să nu utilizați sau să vizitați Site-ul dacă nu sunteți de acord cu prezenta politică de Termeni și Condiții.

De asemenea, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate, care guvernează utilizarea Site-ului de către dvs., pentru a înțelege practicile noastre. Politica de Confidențialitate trebuie citită împreună cu prezenta politică de Termeni și Condiții.

Vă rugăm să consultați prezenta politică de Termeni și Condiții de fiecare dată când vizitați Site-ul. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic și de a modifica prezenta politică de Termeni și Condiții, iar aceste modificări vor fi încărcate pe Site înainte de intrarea lor în vigoare. Continuarea utilizării Site-ului reprezintă acordul dvs. pentru cea mai recentă versiune a prezentei politici de Termeni și Condiții.

Back to top