Îmbunătățirea continuă a sistemului de management de mediu, sănătate și securitate în muncă

Suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care o avem pentru a asigura siguranța a mii de oameni care locuiesc, lucrează sau se relaxează în locațiile pe care le deținem și le administrăm și credem că integritatea lor trebuie protejată în permanență.

Sănătatea și siguranța, precum și asigurarea unui mediu de lucru pozitiv, sunt priorități la Genesis Property. Obiectivul este acela de a oferi un loc de muncă sănătos și lipsit de accidente. Folosind o abordare structurată, compania lucrează proactiv pentru a îmbunătăți starea de sănătate a angajaților, a preveni riscurile și a evita accidentele de muncă.

Din acest motiv, Sănătatea și Siguranța sunt esențiale pentru toate activitățile pe care le desfășurăm.

Ne propunem să atingem standarde înalte de sănătate și siguranță printr-o combinație de management pozitiv și proactiv al acestora, de formare și de identificare continuă a oportunităților de îmbunătățire prin intermediul politicilor și procedurilor.

Angajamentul Grupului nostru pentru servicii de calitate superioară, îmbunătățirea continuă a performanțelor de mediu, precum și a sistemelor de sănătate și siguranță la locul de muncă în cadrul operațiunilor noastre, a fost recunoscut prin primirea următoarelor certificări: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001. 

Certificatele pot fi consultate mai jos.

Realizăm periodic cu terți parteneri evaluări ale riscurilor și audituri; rezultatele acestor audituri sunt puse la dispoziția beneficiarilor noștri și ne asigurăm că, în cazul în care sunt identificate acțiuni suplimentare, acestea sunt rezolvate cu promptitudine.

Toți angajații participă la cursuri de formare în domeniul sănătății și securității la începutul angajării și la alte cursuri de formare specifice în funcție de rolul lor.

Programul nostru de formare garantează că o cultură puternică a sănătății și siguranței rămâne integrată în cadrul organizației și este comunicată partenerilor noștri.

Politica noastră de sănătate și siguranță este disponibilă mai jos.

În plus, din anul 2023 am devenit recent prima companie din sectorul imobiliar din România care a obținut certificatul de înregistrare în cadrul prestigiosului sistem de management de mediu EMAS.

Procesul de obținere a Certificatului de Înregistrare în EMAS este un demers riguros și meticulos, de evaluări de mediu inițiale, raportări pe un set de indicatori de bază și publicarea transparentă a Declarației de Mediu. 

Prima noastră declarație de mediu este disponibilă mai jos.

 

Back to top