Promovarea activităților care facilitează implicarea în viața comunității

Satisfacția clienților este prioritatea grupului Genesis Property. Acest obiectiv este atins prin ascultare și prin crearea unui dialog cu clienții în toate activitățile.

Schimbarea stilului de viață, apariția unor noi modalități de lucru și mobilitate și creșterea economiei colaborative, cu impact social și tehnologic, transformă așteptările și nevoile clienților de astăzi.

Suntem conștienți de faptul că spațiile de birouri ale viitorului trebuie să fie suficient de atractive pentru a-i inspira pe angajații actuali și potențiali să vină, să colaboreze și să participe la o cultură de învățare continuă, asemănătoare modelelor universitare.

Genesis Property susține aceste evoluții prin adaptarea ofertelor sale și îmbunătățirea flexibilității și adaptabilității activelor sale, astfel încât să satisfacă clienții și utilizatorii. Parcurile noastre de afaceri sunt medii de viață, locuri de întâlnire și socializare, deschise tuturor celor care reunesc comunități de toate tipurile, atât fizice, cât și virtuale.

Prin extinderea opțiunilor noastre pentru masa de prânz, organizarea unei game largi de evenimente și perfecționarea serviciilor noastre, construim experiențe interesante și plăcute pentru clienți.

Comunicăm în mod constant cu partenerii noștri printr-o varietate de mijloace. De exemplu, realizăm sondaje pentru clienți, studii, interacțiuni față în față sau virtuale și organizăm dialoguri pe teme specifice.

De asemenea, lucrăm cu o serie de colaboratori, inclusiv organizații non-profit, organizații caritabile, entități educaționale și alte grupuri din comunitățile locale. Grupurile comunitare dau glas angajamentului lor prin legăturile pe care le creează în cadrul evenimentelor culturale, sportive sau caritabile. Oferim în mod constant spații în ambele parcuri de afaceri din portofoliul nostru pentru a contribui la construirea de inițiative și la crearea de momente speciale care să aducă oamenii împreună ca o comunitate unită.

Parcurile noastre de afaceri oferă un mediu  ideal pentru a găzdui diverse activități sau pur și simplu pentru a apropia oamenii, prin evenimente sportive sau interese culturale comune, cum ar fi conferințe tematice, concerte și expoziții.

Desfășurăm în mod constant o gamă largă de activități și susținem programe locale de impact.

Mercato Kultur

 

Genesis Property susține proiectul Mercato Kultur, o grădină urbană aflată în inima orașului, în zona Aviatorilor.

Proiectul este derulat de către Grupul Kané și creează un nou spațiu outdoor cultural, de food și de divertisment de calitate pentru bucureșteni.

Angajații din YUNITY Park și West Gate primesc un discount de 15% la bar, la prezentarea legitimației de la birou.

Mercato Kultur este gândit ca un spațiu versatil ce îmbină o selecție apetisantă de food trucks și bere craft, atât locală cât și din Berlin, specialități coffee brew, farmers market de weekend ce vor reuni producători locali, concerte acustice și DJ sets, teatru pentru copii, pop-up shops și multe zone de relaxare. 

Adresa: Strada Căpitan Gheorghe Demetriade 10, București

Back to top