Îmbunătățirea calității mediului înconjurător, dincolo de clădiri

Având în vedere că, de obicei, costurile cu personalul reprezintă aproximativ 90% din costurile totale de funcționare ale unei companii, știm că investiția în facilități care îmbunătățesc sănătatea și productivitatea angajaților este o măsură bună pentru afaceri.

Crearea unor spații de lucru care să influențeze pozitiv bunăstarea fizică și mentală a clienților noștri rămâne o prioritate. Ne angajăm să proiectăm și să ne gestionăm activele pentru a îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală a clienților noștri și pentru a le stimula productivitatea.

Lucrăm în parteneriat cu clienții și comunitățile din care facem parte pentru a îmbunătăți mediul local, de la voluntariat și susținerea proiectelor de mediu și a biodiversității până la facilitarea operațiunilor de transport mai ecologice, cum ar fi mersul cu bicicleta și vehiculele electrice.

Dorim să creăm cele mai bune condiții posibile pentru toți cei care locuiesc și lucrează în sediile noastre. Prin urmare, ne gândim cu mult dincolo de proprietățile pe care le deținem și le operăm și urmărim să încurajăm activitatea în spațiile dintre clădiri, să creăm locuri de întâlnire în care oamenii să se simtă în siguranță, precum și servicii și caracteristici care îi fac pe oameni să interacționeze și să vorbească.

Este important pentru noi să facem mediile urbane să devină mai umane, mai relaxante, mai diverse și mai surprinzătoare.

Natura și grădinile sunt importante pentru calitatea vieții tuturor. Continuăm să identificăm orice oportunitate de a crea și de a spori spațiile verzi și de a promova biodiversitatea în toate locațiile noastre. Făcând acest lucru, contribuim, de asemenea, la servicii ecosistemice, cum ar fi reducerea poluării aerului și polenizarea.

Copacii, acoperișurile verzi și gestionarea inteligentă a apelor de suprafață ne ajută să ne adaptăm mai bine clădirile la climă și, de asemenea, ne ajută să facem față intemperiilor tot mai frecvente. În același timp, creăm locații care sunt mai verzi și care ne fac să ne dorim să fim acolo.

În plus, ne implicăm clienții noștri din birouri și din sectorul rezidențial în activități desfășurate în clădirile noastre, pentru a le dezvolta gradul de conștientizare a acestui subiect.

Lansarea recentă a proiectului de transformare YUNITY Park este o dovadă elocventă a acestei abordări. Punctul de pornire va fi parcul, al cărui concept este susținut de cele 17 obiective globale de sustenabilitate ale ONU, care va contribui la un mediu stradal mai activ și mai vibrant, în care oamenilor li se oferă mai mult spațiu.

Conceptul este gândit cu diferite elemente și instalații care, în moduri distincte, vor sprijini și informa cu privire la toate cele 17 obiective globale.

Reconectarea oamenilor cu celelalte organisme vii este una dintre provocările cheie ale societății de astăzi și de mâine.

Ne sensibilizăm angajații și clienții deopotrivă cu privire la această problemă.

Obiectivele noastre:
  • Să ne asigurăm că nu scădem sub 30% din suprafețele cu vegetație la echivalentul în sol;
  • Să implicăm ocupanții birourilor și locuințelor noastre în gestionarea speciilor de plante pentru a-i sensibiliza și a crea o conexiune.
Back to top