Absorbția carbonului rezidual

Pentru a deveni cu adevărat o companie „zero carbon", Genesis Property va trebui să compenseze emisiile reziduale rămase. Imediat după ce emisiile de carbon aferente tuturor celor trei domenii au fost minimizate în cea mai mare măsură, vom direcționa fondurile către proiectele de compensare a carbonului rezidual care captează efectiv carbonul din atmosferă, cum ar fi captarea carbonului prin noi acțiuni de împădurire.

Pentru a fi cu adevărat zero carbon net în construcții, va trebui să compensăm emisiile doar după ce le-am redus la minimum pe toate cele de pe șantier.

Odată ce emisiile de carbon au fost minimizate pe cât posibil, vom direcționa fondurile către proiecte de compensare a emisiilor de carbon care elimină în mod activ carbonul din atmosferă, cum ar fi absorbția de carbon prin plantarea de copaci. De asemenea, vom împiedica eliberarea de noi emisii în atmosferă, de exemplu, prin lansarea unui proiect de conservare a pădurilor sau prin subvenționarea unui proiect de energie regenerabilă care permite renunțarea la combustibilii fosili.

În prezent, prioritatea noastră este să eliminăm, pe cât posibil, toate emisiile de carbon încorporate și de funcționare din portofoliul nostru.

În acest scop, efectuăm cercetări pentru a identifica și implementa o abordare inovatoare a absorbției de carbon pentru neutralizarea emisiilor noastre operaționale de carbon până la sfârșitul anului 2027.

Back to top